Beton
Grillkonyha

Főoldal > Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Jöhet a szép beton grillkonyha?

Kemények vagyunk mint a látszóbeton, de a terveink sokkal rugalmasabbak. Foglalj időpontot árajánlatkéréshez, és a megadott időben felhívunk, hogy minden részletet tudjunk egyeztetni!

Gyakran Ismételt kérdések

Kérdések, amelyek biztosan felmerültek most benned

Ezeket azonban már meg is válaszoltuk neked! 😉

Menj a fenti naptárban egy általad is megfelelő napra. Ha rákattintasz, akkor az adott napon belüli szabad időpontokat fogod látni. Válaszd ki itt is a neked megfelelőt, és kattints rá. Ezután add meg a neved, e-mail címed, valamint a telefonszámod, amin felhívhatunk. Ha minden kész, akkor a rendszer fog neked küldeni egy naptári meghívót, amiben fogod látni az összes fontos részletet.

Göbölös Krisztián a Concrate Style Kft. ügyvezetője, a látszó betonokból készített egyedi konyhák, grillezők és egyéb termékek (pl. beton virágládák) tervezője és kivitelezője.

Az európai design beton szegmensben értékálló, minőségi termékek gyártásával foglalkozunk. Ügyfeleink maximális kiszolgálására szakmailag felkészült szakember gárdánk a garancia. Elhivatottságunk a látszóbeton termékek iránt vitathatatlan, a gyártást német alapanyagból magyar mesterek kézzel készítik, így az egyedi elképzelések megvalósítása sem kihívás számunkra.

Az elmúlt öt évben több mint 400 különböző "betonos" projekttel a hátam mögött bátran állítom, nem láttam olyan kérést, amit ne tudnánk megoldani látszó betonból.

Nem, mi fogunk keresni téged a megfelelő időpontban, a megadott telefonszámon.

A telefonhívás kb. 15 - 30 percet fog igénybe venni, és olyan kérdéseket teszünk majd fel, amiből le tudjuk szűrni az igényeidet, ezzel segítve a lehető legpontosabb ajánlat elkészítését.